OBS:
AV Group Denmark opkøber Tuxen AV-Center og DPA Soundco

En lang historie

Tuxen AV-Center har rødder helt tilbage til 1955, hvor Tuxen Foto åbnede i hjertet af København. Allerede fra den spæde begyndelse gjorde TUXEN FOTO sig i udlejning af optage- og præsentations-udstyr under navnet “Foto Udlejningen”. Tuxen Foto blev sidst i 80’erne til Tuxen Foto & AV-Center, og udviklingen fra dias og film til moderne av-udstyr baseret på computerteknik og lyd, blev en væsentlig del af nutidens Tuxen AV-Center.

Tuxen AV-Center er en dynamisk virksomhed der kan det hele

I starten af 2005 overtog vi driften af firmaet Sgu Lyd & Lys, som var et salgs og udlejningsfirma, hovedsageligt med lyd og lys installationer af cafeer, barer, spillesteder og diskoteker, samt udlejning af teknisk udstyr til events og koncerter. Vi er således blevet en dynamisk sammensætning af gedigen viden fra fortiden, og stor kompetence i nutidens moderne teknik.

Vi kan nu tilbyde komplette løsninger med både scener, lyd, lys, AV-udstyr og teknikere. Så du som kunde, kun behøver en leverandør.

Vi tror på gode kunde- og leverandørrelationer

Vores succes skyldes ikke mindst holdningen til, at den lille kunde en dag kan blive den største. Tilfredse kunder skaber gode forbindelser, som er med til at skabe succes. Hos Tuxen AV-Center er vi stolte af at have kunne levere komplette løsninger i over 60 år!
For at kunne tilbyde den bedste løsning, er det vigtigt at have gode produkter. Derfor er vores hovedleverandører udvalgt blandt verdens mest anerkendte og respekterede producenter af lyd, lys og billede produkter.

Står du og mangler lyd- og videoudstyr? Så tøv ikke med at kontakte os på tuxen@tuxen.dk eller 38 88 93 93.

ring mig op